Alisa designs - handmade with love

Etsitkö yksilöllistä lahjaa? Voit löytää sen Alisa designsistä. Valikoimaan sisältyy uniikkeja, käsintehtyjä vaatteita ja lisävarusteita Barbielle, Kenille, heidän lapsilleen Eville, Timmylle ja Krissylle sekä Disney Animator ja Baby born nukeille. Nukenvaatteiden lisäksi tuotevalikoimassa on vauvan leluja, leikkiruokia, leikkikäärmeitä, suosittuja nalle-, koira- ja kissalapasia, vauvan asustesettejä, tossuja, lapasia ja villasukkia, aikuisten tossuja, lapasia ja pipoja, hypistelymuhveja, nalle kännykkäkoteloita, tietokonehiirenpäällisiä sekä sesonkituotteina valeampiaispesiä, heijastimia, kuusenkoristetonttuja ja koriste-enkeleitä.

Kaikki tuotteet ovat käsintehtyjä ja mallit ovat Alisa designsin omia malleja. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty osittain kierrätysmateriaaleja. Tuotteita on saatavissa myös tilauksesta. Monet Alisa designsin tuotteista ovatkin saaneet alkunsa asiakkaan toiveesta, jonka pohjalta olen lähtenyt suunnittelemaan uusia tuotteita tai jonkin tuotteen uutta versiota. Jos sinulla on toive, ota yhteyttä niin katsotaan, mitä keksimme yhdessä. 

Tervetuloa tutustumaan Alisa designsin tuotevalikoimaan ja tarinoihin tuotteiden takana. Tuotteen nimestä pääset tutustumaan tuotevalikoimaan näillä sivuilla. Osta nyt -linkin kautta pääset suoraan nettikauppaan. 

Asiakaspalautteita

"Nää on kyllä ihanat🤗 Etätyökengät😊" - Heidi Kemppainen

"Meillä siirtyi tällä Anna-Liisan tuotteella 14 vuotta vanha herhiläispesä pois terassin ruokapöydän päältä välikatosta. Vahva suositus!" -Aki Keisu

Oi mikä ihana paketti tuli tänään perille!! Olet ihan huipputaitava. Kiitos taas❤️🌹 - Milena Shemeikka

"This uniform for Barbie doll was perfect. We loved them and were impressed by the detail in the sewing. Thank you!" - Debra

Kiitos aivan ihanista asuista! -Raisa Kaikkonen

Muutamien asiakkaiden palautteita

Uutuuksia

Animator nuken vaatteet

Bambu-puuvilla koripallotossut

Silkki-alpakka pipo

Nalletossut

Ohessa muutamia Alisa designsin tuotevalikoimaan viimeisen vuoden aikana lisättyjä tuotteita