Barbien ja Kenin vaatteet ja tarvikkeet

Barbie ja Ken tarvitsevat uusia vaatteita töihin, juhliin ja vapaa-ajalle. He voivat luottaa siihen, että sopiva asu tilanteeseen kuin tilanteeseen löytyy Alisa designsin valikoimasta.

Alisa designs valmistaa ja myy yksilöllisiä, käsintehtyjä asukokonaisuuksia Barbielle ja Kenille. Asukokonaisuuksiin sisältyy vaatteiden lisäksi kenkiä, laukkuja, koruja ja muita lisätarvikkeita. Pukemalla päälle tai riisumalla osan asukokonaisuuden vaatteista tai vaihtamalla asukokonaisuuteen sisältyviä asusteita, saa asukokonaisuuksista muokattua useampia, päivän eri tilanteisiin sopivia asuja. 

Pienet leikkijät huomioiden vaatteet on valmistettu niin, että ne on helppo pukea Barbien tai Kenin päälle. Vaatteet joko pujotetaan nuken päälle tai niissä on tarra-, neppari-, hakas-, nappi- tai nyörikiinnitys.

Sekä vaatteet että lisätarvikkeet ovat käsintehtyjä ja Alisa designsin omaa mallistoa. Jokainen asukokonaisuus on uniikki: valikoimaan ei sisälly kahta täysin samanlaista asukokonaisuutta. Vaatteiden ja lisätarvikkeiden valmistuksessa on hyödynnetty osittain kierrätysmateriaaleja.

Malliston asukokonaisuuksissa ei ole kyse pelkistä vaatteista, vaan kokonaisesta elämäntyylistä. Barbie ja Ken nukkuvat, käyvät töissä, ulkoilevat, tekevät kotitöitä, käyvät marjametsässä, harrastavat, matkustavat, viettävät vapaa-aikaa rannalla, osallistuvat juhliin, juhlivat omia häitään jne. Barbien ja Kenin vaatekokoelmaan sisältyy yli 100 Barbien muunneltavaa asukokonaisuutta ja yli 30 Kenin asukokonaisuutta. Muunneltavat asukokonaisuudet sopivat täydellisesti roolileikkeihin.

Asukokonaisuuksien hinta on 15-35 € sisältäen vaatteet, kengät, laukut, korut jne, jotka kaikki on valmistettu käsityönä. Edullisemmissa (10 €) asukokonaisuuksissa on kyse yksittäisestä asusta, johon ei sisälly yhtä paljon vaatteita tai lisätarvikkeita kuin useimpiin kokonaisuuksiin. Hinnakkaammissa (35 €) kokonaisuuksissa asukokonaisuus on yhdistetty tarvikekokonaisuuteen esimerkiksi yöpuku- ja aamutakkisetti yhdistettynä vuodevaatepakettiin päiväpeitteineen ja mukana on myös käsintehty teddykarhu ja koristetyynyjä.

 

Tutustu verkkokaupan valikoimaan

 

"Kiitos aivan ihanista asuista!" -Raisa

"This was so cute and so perfect! Anna-Liisa did an amazing job creating exactly what I wanted. Communication and shipping was done in a breeze! I can’t wait to contact her again with future orders!" - Angela

"My granddaughters will love these beautiful items.thank you" - Barbara

Barbie outfits for travel

Barbie outfits for travell 2

Barbie outfits for travel 3