Muotinukkejen vaateet ja tarvikkeet

Muotinuket tarvitsevat uusia vaatteita töihin, juhliin ja vapaa-ajalle. He voivat luottaa siihen, että sopiva asu tilanteeseen kuin tilanteeseen löytyy Alisa designsin valikoimasta.

Alisa designs valmistaa ja myy yksilöllisiä, käsintehtyjä asukokonaisuuksia niin 11,5-12 tuuman muotinukeille kuin myös 4-6 tuumaa pitkille lapsinukeille ja suuremmille 16-19 tuumaa pitkille nukeille. Asukokonaisuuksiin sisältyy vaatteiden lisäksi kenkiä, laukkuja, koruja ja muita lisätarvikkeita. Pukemalla päälle tai riisumalla osan asukokonaisuuden vaatteista tai vaihtamalla asukokonaisuuteen sisältyviä asusteita, saa asukokonaisuuksista muokattua useampia, päivän eri tilanteisiin sopivia asuja. 

Pienet leikkijät huomioiden vaatteet on valmistettu niin, että ne on helppo pukea nukkejen päälle. Vaatteet joko pujotetaan nuken päälle tai niissä on tarra-, neppari-, hakas-, nappi- tai nyörikiinnitys.

Sekä vaatteet että lisätarvikkeet ovat käsintehtyjä ja Alisa designsin omaa mallistoa. Jokainen asukokonaisuus on uniikki: valikoimaan ei sisälly kahta täysin samanlaista asukokonaisuutta. Vaatteiden ja lisätarvikkeiden valmistuksessa on hyödynnetty osittain kierrätysmateriaaleja.

Malliston asukokonaisuuksissa ei ole kyse pelkistä vaatteista, vaan kokonaisesta elämäntyylistä. Nuket nukkuvat, käyvät töissä, ulkoilevat, tekevät kotitöitä, käyvät marjametsässä, harrastavat, matkustavat, viettävät vapaa-aikaa rannalla, osallistuvat juhliin, juhlivat omia häitään jne. Vaatekokoelmaan sisältyy lähes 300 muotinukkejen vaatekokonaisuutta. 

Asukokonaisuuksien hinta on 15-60 € sisältäen vaatteet, kengät, laukut, korut jne, jotka kaikki on valmistettu käsityönä. Edullisemmissa (10 €) asukokonaisuuksissa on kyse yksittäisestä asusta, johon ei sisälly yhtä paljon vaatteita tai lisätarvikkeita kuin useimpiin kokonaisuuksiin. Hinnakkaammissa (35-60 €) kokonaisuuksissa asukokonaisuus on yhdistetty tarvikekokonaisuuteen esimerkiksi yöpuku- ja aamutakkisetti yhdistettynä vuodevaatepakettiin päiväpeitteineen ja mukana on myös käsintehty teddykarhu ja koristetyynyjä.

 

Tutustu verkkokaupan valikoimaan

 

"Kiitos aivan ihanista asuista!" -Raisa

"This was so cute and so perfect! Anna-Liisa did an amazing job creating exactly what I wanted. Communication and shipping was done in a breeze! I can’t wait to contact her again with future orders!" - Angela

"My granddaughters will love these beautiful items.thank you" - Barbara