Nalle-, koira- ja kissalapaset

Lämpimien, hyvin kädessäpysyvien, kaksinkertaisten lapasten päällyslapanen on tehty Novitan Nalle -langasta ja sisälapanen pehmeästä Svarta Fåret Teddy -langasta. Jokaista kaksinkertaista lapasparia varten on siis tehtävä neljä lapasta.

Lapasten somiste Nalleapplikaatio on tehty joko Svarta Fåret Teddy -langasta tai kähäräkarhaisempana Novitan Helmi -langasta. Koira-applikaatioiden materiaalina on Novitan Helmi-lanka ja Kissa-applikaatiot on tehty Go Handmade Bohemian Velvet fine- langasta.

Kaikki langat ovat 40 asteen pesun kestäviä.

Eri lankojen värivaihtoehdot löydät tämän sivun alaosasta, tuotekuvien jälkeen. Sivun alaosasta löytyy myös lapasten hinnasto. Lapasten hinta on 10-35 € lapasten koosta riippuen.

Mikäli haluamaasi väriä, kokoa tai mallia ei ole valmiina, teen lapaset tilauksesta. Tilaustöissä aplikaatiokuviona voi olla myös jokin muu kuin nalle, kissa tai koira. Esimerkkejä tilaustyönä tehdyistä lapasista on sivun alareunan diashowssa. 

Tilauksen saat tehtyä ottamalla yhteyttä tämän sivuston Ota yhteyttä sivun kautta tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@alisadesigns.fi

Tilaustöissä menee yleensä aikaa 1-5  päivää ja saan ne toimitettua tilaajille viikon kuluessa. Mikäli oikeanväristä lankaa ei ole varastossa ja paikallisissa lankakaupoissa ja joudun tilaamaan lankoja, on tilaustyön toimitusaika 2-3 viikkoa. 

 

Vauvaikäiselle

1-vuotiaalle

2-3-vuotiaalle

4-5-vuotiaalle

6-8-vuotiaalle

9-12-vuotiaalle

5-vuotiaalle

9-vuotiaalle

Muut mallit

Esimerkkejä lapasväreistä ja aplikaatioista